Utdanning og arbeidserfaring

Jeg er opprinnelig utdannet fysioterapeut. I tillegg til en rekke fag og kurs innen ledelse, organisasjon og HMS (helse, miljø og sikkerhet), har jeg utdanning innen NLP (nevro- lingvistisk programmering), og flere former for psykoterapi.

I tillegg til erfaring med klinisk fysioterapi har jeg mange års erfaring med HMS-arbeid som inspektør i Arbeidstilsynet, fra bedriftshelsetjeneste og som selvstendig konsulent.

Etter fullført utdanning som NLP Master Practitioner i 2004 har jeg drevet egen virksomhet som parterapeut, psykoterapeut og coach.

Siden jeg startet min praksis har jeg stadig tatt videre utdanning og på andre måter oppgradert min kunnskap innen psykoterapi og parterapi. Blant videreutdanning innen dette feltet kan jeg nevne:

- Instruktørutdanning i Mindfulness trening - Dr. med. Andries J. Kroese (2007)

- Integrert hypnoterapi - Psykolog/ psykoterapeut Pernille Ianev (2011 – 2012)

- Kroppsorientert psykoterapi og traumeterapi - Psykoterapeut Ingelise Lund (2013 – 2017)

- Traumeterapiutdanning - Psykolog/ kroppspsykoterapeut Veslemøy Merton og fysioterapeut/ kroppspsykoterapeut Espen Andli (2014 – 2015)    

- Villa SULT utdannelsen - Psykoterapi ved spiseforstyrrelser. Professor Finn Skårderud, psykologspesialist Bente Sommerfeldt,  psykologspesialist Kari Graver og familieterapeut Per Erik Ristvedt (2016)